Gravidyoga

Ta hand om dig och bebisen under graviditeten och förbered dig inför förlossningen. Gravidyoga hjälper dig att öka ditt välbefinnande under din graviditet och förbereder dig inför din förlossning, fysiskt och mentalt. 

Yogan baseras på hatha yoga och vi utövar mjuka rörelser, andningsövningar och avslappning. Dessa övningar ger dig användbara verktyg inför förlossningen såsom förmågan att fokusera, andas medvetet och slappna av. Yogan ger dig också tid till att stanna upp och känna efter, komma till ro och att knyta an till din bebis. 

Vi har 2 gravidyogaklasser i veckan, måndagar kl 17:30 och torsdagar kl 19:15. När du är bokad på kurs kan du växla dagar om du inte har möjlighet att gå en fast dag eller om du missar något tillfälle och vill ta igen din klass. 

Kursen leds av Emma Harlin som grundade och startade Solna Yogaskola 2010 och har utvecklat och undervisat kursen i gravidyoga i snart 10 år. Kursen rekommenderas av barnmorskor från flera mödravårdscentraler. Emma är beteendevetare och jobbar aktivt som doula (förlossningsstöd) och gravidmassör och driver också massagestudion TriDevi, där hon erbjuder massagebehandlingar för gravida och övriga. Hon tar också emot samtal för dig som är förlossningsrädd. 

Emma är själv mamma till tre barn och har fött två av barnen genom planerad hemförlossning. 

Inga förkunskaper krävs och du är välkommen att börja från vecka 12.  

 

Om det finns platser kvar, kan du hoppa på pågående kurs. Dock brukar platserna fyllas upp så vi rekommenderar att boka din plats i tid.

Du som går gravidyogakurs hos oss har 15% rabatt på 90 min gravidmassage, (ord pris 1200kr) på vår egna massagestudio - TriDevi. Läs mer på  www.tridevi.se 

Praktiskt:

Vi öppnar 15 min innan klassen startar.

Det finns omklädningsrum men ej dusch. 

Yogmattor finns på plats, så du behöver inte ta med egen om du inte vill. 

Vår entré finner du från vägen, precis där Näckrosvägen och Ateljévägen möts (ej innergården). 

Relaterade kurser

Förlossningsförberedelse  3h

En kurs där du och din partner/stödperson förbereder er tillsammans inför förlossningen.. Läs mer